Alliance med Hellenic Legacy (HLL)

Go down

Alliance med Hellenic Legacy (HLL)

Indlæg  Johnni on Lør maj 31, 2008 1:52 am

Ærede Brødre og søstre I sea Knight.

Jeg har fået lavet en Allliance med HLL, som skal overholdes.

I kan læse hvad aftalen gå ud på neden under.

----------------------------------------------------------------------------------------------------Alliance Traktat mellem Hellenic Legacy (HLL) og Sea Knight (SEK)
Denne Alliance traktat er mellem Hellenic Legacy og Sea Knight og indeholder både handel og krig.
Krig og krigs situationer.
I tilfælde af krig er det Generalerne pligt for hver side at snakke sammen og finde en fælles strategi for krigen samt og lede hver af Alliancerne i krig.
1.punkt
Hvis enten Hellenic Legacy eller Sea Knight bliver uprovokeret angrebet skal den modsatte part i Alliancen omgående komme den anden Alliance til undsætning, hvis denne skulle ønske det. Dette punkt kan ikke diskuteres eller fra vælges.
2. Punkt
Skulle enden Hellenic Legacy eller Sea Knight ønske krig med en anden alliance. Kan en Forspørgelse sendes til den anden Alliance om at deltage i denne krig. Forespørgelsen er ikke bindene og den anden Alliance kan fri vælge om de vil støtte krigen eller ej.
3. Punkt
Hvis ende Hellenic Legacy eller Sea Knight se selvforskyldt i en krig. Fx via trusler, uprovokeret angreb på andre alliancer osv. er den modsatte part ikke forpligtet til at støtte eller hjælpe den anden.
4. Punkt
Den modsatte alliance er heller ikke forpligtet til at hjælpe i en selv forskyldt krig. Se tidligere punkter
Fx selv forskyldt via trusler, uprovokeret angreb, plyndringer mm.
5. Punkt
Hver af alliancerne skal forsat have hver deres regler for accepteret krigsførelse, så længe det ikke gælder alliance krige. Da gælder overordnet regler.
6. Punkt
Hver af alliancerne skal så vidt det er muligt selv kunne klare sig i krig, og man må ikke unødvendigt tilkalde assistance fra den modsatte alliance i tilfælde af krig.

Handel
Det til stræbes at hver side finder en eller flere at lave en handelstraktat med. Dette er for at styrke båndet mellem hver af vores Alliancer.
De folk man laver Handelstraktater med bytter man også MSN med hvis man har det, det er for at man kan snakke sammen, evt. om priser mm.

Johnni
Leder
Leder

Male Antal indlæg : 23
Age : 40
Registration date : 17/04/08

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum